• Home »
  • News »
  • 20 Hornets 28-31 trei infrangeri Charlottei in ultimele patru lor, Warriors viitoare și rachete vizitează pentru a complica calendarul.

20 Hornets 28-31 trei infrangeri Charlottei in ultimele patru lor, Warriors viitoare și rachete vizitează pentru a complica calendarul.

Următoarele trei jocuri acasă, în cazul în care Nuggets sunt cele mai bune din NBA, le-ar putea aduce în continuare (deși marți, la Centrul Pepsi vine din Oklahoma City). Dar, pentru a fi luate în considerare cu adevărat Warriors anti, nevoie de confirmarea playoff, care va sosi abia în luna aprilie. 4 răpitoare toronto 44-17 nu doar absența Kawhi Leonard pentru a justifica biletul intern Orlando, care se închide o dungă 7 câștigătoare.

Toronto este încă în căutarea pentru structura comerțului post-dreapta și de a recupera adevăratul Kyle Lowry. Nu grabă, scopul este de a fi cel mai bun de la mijlocul lunii aprilie la playoff. Dar, în cursa de Est poziționarea va fi important …

5 Pacers indian 40-20 Din toate după accidentarea lui Victor Oladipo, nu? Nu este o șansă: 8 victorii in ultimele 9 jocuri, nou-venit Wes Matthews, care pare să fi fost întotdeauna parte a grupului. Indiana este echipa solida a confirmat ca a fost înainte de K.O. de Dipo, un obstacol pentru oricine care va câștiga Est va trebui să se confrunte.

Chapeau. Russell Westbrook și Paul George, coloane Thunder. AFP 6 Oklahoma City Thunder 38-21 Săptămâna de importantă pentru a măsura valoarea reală a Thunder, potențial cea mai gravă amenințare la Warriors în playoff marți excursie dificil la Denver, care sosesc joi la OKC Philadelphia, departe sâmbătă în San Antonio. Între timp, Paul George urca popularitatea diagrame pentru MVP, în timp ce Russell Westbrook a terminat seria de dublu triplu, fără a pierde voința de a câștiga 7 Sixers philadelphia 38-22 all-in pentru titlu a început prost, cu Joel Embiid timp de cel puțin prima săptămână după All star Game și înfrângerea acasă Portland să ne amintim că Sixers trebuie să devină mai întâi echipa să-și alunge titlul.

Premisele sunt toate, dar călătoria joi la Oklahoma City și meciul acasă sâmbătă cu statul de Aur va spune ceea ce Philadelphia este gata pentru salt mare. 8 37-23 Kyrie Boston Celtics Irving după prăbușirea din Chicago a spus că nu a văzut în jurul valorii de echipe pot bate din Boston de patru ori din șapte în playoff.

Este probabil dreptate, deoarece Celtics arata ca o echipa pentru postseason. În același timp, cu toate acestea, au pierdut primele două jocuri după joc All-Star, și dacă K.O. Milwaukee este justificabil, casa Bulls este echipa umoral, care nu poate găsi continuitate. Playoff sunt o altă poveste, adevărat, dar întotdeauna acolo. complicat Calendar vine: doar ceea ce îmi place în Irving …

9 portland Portland Trail Blazers 36-23 a deschis spațiul de șapte jocuri de deplasare a posta All Star Game sbancato înainte de Brooklyn și apoi în Philadelphia si saptamani va finaliza turul cu cel mai bun care est Ea are de oferit vizitand Boston (miercuri) și Toronto (vineri). Blazers imbunatatit de sprijin de distributie cu Rodney Hood și Enes Kanter și sunt gata pentru a rula, așa cum a făcut anul trecut, după pauză. Vor reuși din nou?

10 rachete houston 34-25 Când văd Warriors, Rockets devin bătuți: ele au o bandă deschisă de 4 succese în sezonul regulat împotriva campionilor. Săptămâna mai ușor înainte de intersecția cu Boston duminică: Mike D’Antoni va lucra cu o listă completă pentru a înțelege cum să devină cu adevărat Warriors anti. 11 Utah Jazz 33-26 In ultimele opt curse Utah a pierdut cele din față în clasamentul și calm bate pe cei din spatele.

Acest grup Quin Snyder și-a găsit dimensiunea sa în locul 6 în Occident? Pe hârtie există încă loc pentru îmbunătățiri, în special cu creșterea evidentă a Donovan Mitchell. Dar Jazz trebuie să găsească continuitate. 12 Sacramento Kings 31-28 Sacramento după joc All-Star a pus în dificultate serioasă și Warriors bate Oklahoma City. Da, Kings au intenția să încerce să rupă rapid din postseason decât în ​​capitala California a durat din anul 2006.

Cu entuziasm, jucând o mie pe oră ( „De fiecare dată când vom juca împotriva lor ies epuizat“, a spus Draymond verde ), încercând să impresioneze. Belinelli: “Cu New York Knicks înfrângere rușinoasă” 13 San Antonio Spurs 33-28 de “rușinoase” (cuvintele lui Marco Belinelli) din New York, a învins actualizări la 6 kosu 7 bugetul excursiei Rodeo, un dezastru care se termină în seara asta Brooklyn cu care se confruntă și supt San Antonio în lupta pentru locul al optulea.

Sezonul nu este compromisă, dar numărul de călătorii mai lungi a anului este întotdeauna indicatorul de modul în care Spurs poate merge de epocă: dificil de a fi optimist. 14 Los Angeles Clippers 33-28 Un Denver de stop rău, dar este al doilea în cele 5 meciuri au urmat demontarea închiderea pieței comerciale. Echipa Doc Rivers cu Danilo Gallinari în mare formă, nu a renunțat postseason.

Chiar dacă obiectivele sunt altele, chiar dacă playoff din Boston ar trimite alegerea in primul tur la proiectul de … 15 Brooklyn Nets 31-30 sase infrangeri in ultimele 9 meciuri știu să încetinească, dar victoria de sâmbătă asupra Charlotte, concurent direct pentru unul playoffs ultimele trei locuri din est, iar cinci dintre următoarele șase jocuri de acasă autoriza optimism.

După cum februarie, de la 26.1 puncte și 8.1 asistă pentru D’Angelo Russell, nu au concurat motorul la postseason în Brooklyn. 16 Los Angeles Lakers 29-30 în 23 de jocuri din stânga Lakers sunt zecimi la vest, cu un record, cu trei curse de la locul opt și cu doar o sansa de 5% pentru a face playoff. În cazul în care câștiga revenire cu Houston pare că schimbarea de viteze, prăbușirea New Orleans (fara Anthony Davis) a adus la lumină mii de probleme Lakers, de la apărarea dezastruoasă (de la mijlocul lunii ianuarie, începând este cel mai rău în NBA) tovarăși ei nu pot nivelul de sus ca LeBron.

Anul trecut a servit 47 de victorii pentru a face playoff pentru a doua rundă: Lakers ar câștiga 18 din ultimele 23. Nici chiar echipa care la Crăciun, după ce a câștigat la Warriors de acasă, a fost al patrulea în Occident cu 20 de victorii si 14 au pierdut călătoresc în acest ritm. Nici măcar ceea ce ar lua pentru a ajunge la 43 sau 45. LeBron James, 34, primul sezon la Lakers.

Ap 17 Minnesota Timberwolves 28-31 rulează la Bucks sunt servite pentru a opri seria de victorii din Minnesota. Playoffs par acum la îndemâna (dar dacă sunteți în speranța Lakers, care au doar o victorie mai multe …), dar de aici până la www.casa pariurilor rezultate sfârșitul sezonului Lupilor trebuie să dea semne de creștere. viitorul Ryan Saunders este mizat pe banca de rezerve …

18 orlando Magic 28-33 Magic sunt cele mai echipa in forma cu siguranta printre cei care urmăresc playoff, cu 6 victorii in ultimele 7:08 în ultimul 10. O serie construit pe apărare, cel mai bine în ultimele 10 jocuri care permite doar 100,8 puncte la 100 de posesiuni. Vizita de joi Warriors este singura oprire Centrul Amway în următoarele cinci curse.

Dar Magic, care s-au găsit acum, ei nu vor să se oprească. 19 pistoane detroit 28-30 El a pus două treimi din sezon, dar Detroit pare să aibă în sfârșit schimbat vitezele. Pistons au castigat 6 din ultimele 7 meciuri, cu Reggie Jackson (18,9 puncte, 5.1 asistă și 45% din trei în serie) în cele din urmă trăi până Blake Griffin și Andre Drummond. Antrenorul Casey are nevoie de trei stele joc de nivel înalt pentru a centra playoff.

20 Hornets 28-31 trei infrangeri Charlottei in ultimele patru lor, Warriors viitoare și rachete vizitează pentru a complica calendarul. Charlotte a încetinit la rândul său, All Star Game, dar rămâne în cursa pentru playoff. Dacă numai Kemba Walker ar fi să găsească un umăr să împartă povara Hornets pentru a câștiga … Cazul Kaminskii (divorț lungă și dureroasă prin buyout care urmează să fie finalizată până la sfârșitul lunii), atunci nu ajută.

21 miami de căldură 26-32 Goran Dragic este din nou, dar nu este nicăieri în apropiere de nivelul de care Miami ar trebui să se întoarcă la o situație care a devenit îngrijorătoare. 8 infrangeri in ultimele 10 au lansat de căldură de la magnific 8 la est și înapoi, având în vedere modul în care cei din fata si ruleaza ca planul merge echipa Spoelstra chiar acum, se pare foarte greu.

Hay thì Share nhé!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone